Név
Jelszó


Elfelejtett jelszó?
Keresés:

Partner oldalak
Oldal megnyitása

Star Trek Neblax
scifi.hu
solaria.hu
TOP100
Memory Alpha
  Star Trek Online - Magyar Flotta / Magyar Horda - Jelentkezés
Star Trek Online
Jelentkezési űrlap
Email:
STO Account név: @
Karakterek
FEDKDF
1. 1.
2. 2.
3. 3.
4. 4.
5. 5.
6. 6.
Kérem a fenti karaktereim felvételét a, Magyar Flottába (FED)
Magyar Hordába (KDF)
Jelenlegi/korábbi flottáim:
Miért szeretnél jelenkezni a flottánkba? Írd le pár gondolatban!
Kérjük, válaszolj az alábbi pár rövid kérdésre
Milyen gyakorisággal játszol a játékkal?
Mióta játszol a játékkal?
Star Trek rajongó vagy, vagy csak az MMORPG-ket kedveled?
Korod:
Nemed:
Lakóhelyed:
Egyéb észrevétel, kérés, kérdés:
Captcha:
A flotta szabályzatot elolvastam, és elfogadom a benne foglaltakat:
Jelentkezés

Kitöltési segédlet

Alábbiakban következzen pár instrukció, arra az esetre, ha valakinek esetleg nem lenne egyértelmű a jelentkezési lap kitöltése.

E-mail cím
Fontos, hogy megfelelő e-mail címet adj meg, mivel e-mailen keresztül vesszük fel veled a kapcsolatot jelentkezésedet követően! Kizárólag a játékon belül jelentkezést nem fogadunk el!
STO account név
Ebben a mezőben mindenki adja meg a játékon belüli user (handle) nevét, ami alapján be tudjuk azonosítani, el tudjuk érni. Elegendő a @ jel mögötti részt megadni.
Karakter nevek (FED/KDF)
Itt lehet megadni a játékon belüli karaktereid nevét. A mezőket legyetek szívesek időrendben feltölteni, vagyis az 1. sorszámú mezőbe a legrégebbi karaktert, majd a 2.-ba az ezt követően kreáltat, és így tovább. Kérjük, hogy minden karaktered nevét szíveskedj megadni, még akkor is ha azzal nem kívánsz belépni a flottánkba. Akinek esetleg a 2 x 6 db hely kevés lenne, vagy több account-tal is rendelkezik, akkor ezt a lap alján lévő „Egyéb észrevétel” rovatban jelezheti.
Kérem a fenti karaktereim felvételét a, Magyar Flottába (FED), Magyar Hordába (KDF)
Itt értelemszerűen azt a jelölőnégyzetet pipáld be, amelyik flottánkba szeretnél csatlakozni az előzőekben megadott karaktereiddel. Előfordulhat az is, hogy nem mindkét flottánkba szeretnél belépni, vagy nem az összes karaktereddel. Ez esetben csak ahhoz a flottához tegyél pipát, amibe csatlakoznál. Ha nem az összes karakterrel lépnél be flottánkba, ezt szintén az „Egyéb észrevétel” rovatban írhatod le.
Jelenlegi / korábbi flottáim
Itt légy szíves add meg, hogy korábban milyen flottákban voltál tag, ill. ha most is tag vagy valahol akkor azt is. Különösen a magyar flottákat kérjük megadni, a „neve nincs” külföldi flották annyira nem érdekesek számunkra.
Miért szeretnél jelentkezni flottánkba?
Ezt nagyon nem kommentálnám. Itt mindenki írja le belépési szándékát, lehetőség szerint ne két szóban. Pár értelmes, lényegre törő mondatban szíveskedjetek jelentkezésetek okát megfogalmazni.
Kérjük, válaszolj az alábbi pár rövid kérdésre
Értelemszerűen kitöltendő. A „Korod”, „Nemed”, „Lakóhelyed” mezők kitöltése nem kötelező, a személyi adatok védelmére való tekintettel, de megköszönjük, ha ezeket az adatokat is megadod. Természetesen ezzel visszaélni nem fogunk, másoknak nem adjuk ki a benne szereplő adatokat. A kor esetében általános tájékoztató adatok is megfelelnek, mint pl. „20 és 30 év között”; „20 év alatti”, és hasonlók. A lakóhelynél természetesen senkitől nem várjuk el, hogy megadja a pontos lakcímét, csupán a város, falu, község nevét adjátok meg ahol éltek, esetleg a megyét, ha ennél pontosabbat nem kívántok megadni.
Egyéb észrevétel, kérés, kérdés
Ide bármit írhattok, amit közölni szeretnétek velünk, vagy megkérdeznétek még a flottába való belépés előtt. A feltett kérdésekre, észrevételekre a játékon belül reagálunk a megadott névre küldött üzenetben.
A Flotta szabályzatot elolvastam, és elfogadom a benne foglaltakat
A flottáink valamelyikébe bárkit is, csak a flotta szabályzat elfogadása esetén tudunk bevenni. Értelemszerűen a jelölőnégyzetbe helyezett pipával tudod jelezni, hogy a szabályzatot elolvastad, és elfogadod.


Partner oldalak
Oldal megnyitása

CBS Paramount Created by Species8472 & Seven :: All Rights Reserved
STAR TREK® is a Registered Trademark of Paramount Pictures. All Rights Reserved.
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox v3.0 vagy újabb, min. 1024x768 -as képernyőfelbontás.
Starfleet
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Powered by STAR TREK® WikiPedia Powered by PHP Fusion v7 W3C Valid XHTML 1.0 W3C Valid CSS 2.1 Fusion Security v1.8.6 Cracker Tracker Script Get Firefox Spampoison